Helende Tibetaanse klanken*

Gouden Lijst

Tenzin Wangyal Rinpoche


categorieën:   Tibet / Tibetaans boeddhisme
isbn: 9789056704049
uitvoering: paperback met audio-downloads
aantal pagina's: 94
druk: 3
vertaler: Karin Woudstra
verschijningsdatum: 06 jul 2020
eerste uitgave: Tibetan Sound Healing
status:  Leverbaar
prijs: € 14,95
prijs e-book: € 9,99
ledenprijs e-book: € 7,99

Er is vaak een scheiding tussen de problemen waar we in het dagelijkse leven mee te maken hebben en het spirituele leven waar we naar verlangen. Behoeften en emoties komen van een veel diepere plek in onszelf dan we misschien beseffen, dus hebben we een methode nodig die het mogelijk maakt ons op een diep en intiem niveau met onszelf te verbinden.
Door de oefening van de vijf krijgersklanken, die gebaseerd is op het hoogste onderricht van de Tibetaanse bön-boeddhistische traditie, verbind je je met je oorspronkelijk zuivere zelf. Met klank reinigen we onze negatieve gewoontepatronen en verbinden we ons met de heldere, open ruimte van ons wezen. Deze open ruimte is een bron van goedheid en is eenvoudigweg wie we zijn – wakker, helder, boeddha.
Als we geest, ademhaling en klankvibratie samenbrengen, ontwikkelen we steeds meer een heldere en open aanwezigheid, stralend met positieve kwaliteiten. De kwaliteiten zelf – waaronder liefde, compassie, vreugde en gelijkmoedigheid – worden doorgangen naar een nog diepere verbinding met het zelf.

 

Het boek wordt aangevuld met gratis te downloaden audio-bestanden

Er zijn nog geen recensies geplaatst.

Login of registreer om een recensie toe te voegen.