muziek

Del Silencio

Del Silencio


Del Silencio

NOG EEN AANTAL BESCHIKBAAR, mail uw adresgegevens naar info@milinda.nl

De bijzondere combinatie van instrumenten van het ensemble Del Silencio roept een nieuwe betoverende klankwereld op. Een meditatieve wereld van geluiden waarin de klanken van de instrumenten versmelten. Del Silencio zoekt daarbij de stroom op tussen verstilling en geluid, daar waar stilte de oorsprong is van klank. Dit boeiende klankenspel leidt de luisteraar naar diepe  ontspanning.


Audio CD | € 12,00


Sacred Garden

Sacred Garden


RANGA

Een betoverende reis naar binnen, die je in een staat brengt van een lang vergeten gevoel van liefde en geluk. "Opnieuw een CD met goede meditatie-, tantra- en yogamuziek. Warm, zuiver en orgineel."


Audio CD | € 18,95


Oceanchild

Oceanchild


MUSO, Ray Jin

NOG EEN AANTAL BESCHIKBAAR, mail uw adresgegevens naar info@milinda.nl

Na het succes van “Dream Thoughts” lijkt Muso’s nieuwste CD “Oceanchild” het begin te zijn van een nieuwe muziekstijl. Deze muziek ademt en is onvoorspelbaar. Muso maakt muziek die organisch vanuit de basklarinet ontstaat. De unieke combinatie van basklarinet en shakuhachi (Japanse bamboefluit), die op twee tracks te horen is, levert een unieke mix op van westerse en eeuwenoude oosterse tradities.


Audio CD | Van € 19,94 voor € 15,00


Inner Circle

Inner Circle


RANGA

Nog één exemplaar beschikbaarmail uw adresgegevens naar info@milinda.nl

De kleurvolle klanken die Ranga met Inner Circle ten gehore brengt zijn een ware reis naar binnen. De combinatie van tabla met akoestische piano en viool wordt hier op devotionele, Noord-Indiase wijze uitgevoerd. Aanrader!


Audio CD | Van € 19,99 voor € 15,00