aanbiedingen

De boeken op deze pagina zijn in prijs opgeheven en niet langer meer via de algemene boekhandel verkrijgbaar. Het betreft hier onbeschadigde boeken die ter ramsj zijn aangeboden en waarvan de laatste exemplaren bij ons in de kelder liggen. Beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Bloei!

Bloei!

Gouden Lijst
Werken aan geluk in organisaties
Kees Klomp

IN PRIJS VERLAAGD!


Wat is er toch mis met onze huidige maatschappij? Bloei! geeft alternatieve, spirituele visies op uiteenlopende onderwerpen als economie, management, marketing, ondernemerschap, leiderschap, wetenschap en duurzaamheid. Op weg naar een gelukkigere maatschappij.


paperback met flappen | 256 pag. | Van € 19,95 voor € 3,50bestel


Karmanomics

Karmanomics

Gouden Lijst
Wat bedrijven van het boeddhisme kunnen leren
Kees Klomp

IN PRIJS VERLAAGD!

 

In het boek Karmanomics presenteert Kees Klomp een nieuwe kijk op het bedrijfsleven door zijn ervaringen als boeddhistisch beoefenaar te koppelen aan zijn expertise als marketing- en managementadviseur. Het levert verrassende, verwonderende inzichten op, alsmede praktische aanwijzingen om tot persoonlijk, zakelijk en maatschappelijke welzijn te komen.


paperback | 160 pag. | Van € 16,95 voor € 9,95bestel


Geen meester, geen leerling

Geen meester, geen leerling


Gesprekken over het hart van meditatie
Maarten Houtman, Nico Tydeman

IN PRIJS VERLAAGD!


In dit boek treffen twee oude vrienden elkaar. De een is altijd zijn eigen weg gegaan, de ander koos uiteindelijk voor de traditie. Geen meester, geen leerling is een weerslag van de gesprekken die Maarten Houtman voerde met Nico Tydeman. De rode draad? Zenmeditatie.


Paperback | 168 pag. | Van € 16,95 voor € 3,50bestel


Vertrouwd met de dood

Vertrouwd met de dood


Zen hospice in de praktijk
Merrill Collett

IN PRIJS VERLAAGD!


De meeste mensen zouden het liefst thuis willen sterven, omringd door het bekende en verzorgd door hun dierbaren, in plaats van in een ziekenhuis. Maar wie voelt zich niet overweldigd bij het vooruitzicht een dergelijke zorg ooit zelf te moeten leveren? Vertrouwd met de dood gidst de zorggever door heldere instructies uit oude wijsheidsleringen en biedt tevens moderne praktische verpleegmethoden.


Paperback | 256 pag. | Van € 19,50 voor € 3,50bestel


Oceanchild

Oceanchild


MUSO, Ray Jin

NOG EEN AANTAL BESCHIKBAAR, mail uw adresgegevens naar info@milinda.nl

Na het succes van “Dream Thoughts” lijkt Muso’s nieuwste CD “Oceanchild” het begin te zijn van een nieuwe muziekstijl. Deze muziek ademt en is onvoorspelbaar. Muso maakt muziek die organisch vanuit de basklarinet ontstaat. De unieke combinatie van basklarinet en shakuhachi (Japanse bamboefluit), die op twee tracks te horen is, levert een unieke mix op van westerse en eeuwenoude oosterse tradities.


Audio CD | Van € 19,94 voor € 15,00


Inner Circle

Inner Circle


RANGA

Nog één exemplaar beschikbaarmail uw adresgegevens naar info@milinda.nl

De kleurvolle klanken die Ranga met Inner Circle ten gehore brengt zijn een ware reis naar binnen. De combinatie van tabla met akoestische piano en viool wordt hier op devotionele, Noord-Indiase wijze uitgevoerd. Aanrader!


Audio CD | Van € 19,99 voor € 15,00


denkmodel (Dubbel-CD)

Het denkmodel (Dubbel-CD)


Rients Ritskes

Deze dubbel-cd geeft inzicht in het proces van denken. Het zijn twee live opgenomen inleidingen van Rients die als zenleraar zijn heldere visie geeft op hoe ons denken werkt.


Dubbel-CD | Van € 20,00 voor € 10,00