verwachte uitgaven

verzameling van numeriek geordende leerredes 3

De verzameling van numeriek geordende leerredes 3


De boeken van de vijftallen en de zestallen
Breet, Jan de & Janssen, Rob

Dit boek bevat een integrale vertaling van het derde deel van de Aṅguttara-Nikāya, ‘De verzameling van numeriek geordende leerredes’ van de Boeddha. De Aṅguttara-Nikāya is in de traditionele telling – na de Dīgha-, de Majjhima- en de Saṃyutta-Nikāya – de vierde verzameling (nikāya) van de Sutta-Piṭaka: de ‘mand’ (piṭaka) van leerredes (sutta’s) die aan de historische Boeddha en zijn belangrijkste leerlingen worden toegeschreven.


Genaaid gebonden met stofomslag | 544 pag. | € 39,95


verzameling van numeriek geordende leerredes 4

De verzameling van numeriek geordende leerredes 4


De boeken van de zeventallen, achttallen en negentallen
Breet, Jan de & Janssen, Rob

Dit boek bevat een integrale vertaling van het vierde deel van de Aṅguttara-Nikāya, ‘De verzameling van numeriek geordende leerredes’ van de Boeddha. De Aṅguttara-Nikāya is in de traditionele telling – na de Dīgha-, de Majjhima- en de Saṃyutta-Nikāya – de vierde verzameling (nikāya) van de Sutta-Piṭaka: de ‘mand’ (piṭaka) van leerredes (sutta’s) die aan de historische Boeddha en zijn belangrijkste leerlingen worden toegeschreven.


Genaaid gebonden met stofomslag | 496 pag. | € 39,95


Op de golven van geboorte en dood

Op de golven van geboorte en dood


leven en sterven in boeddhistisch perspectief
Sebo Ebbens

De inzichten van het Tibetaans boeddhisme in de cyclus van geboorte en sterven zijn van grote betekenis voor de inrichting en de kwaliteit van ons dagelijks leven. Zonder zich te verliezen in een gedetailleerde analyse van de verschillende levensfasen, laat dit boek zien hoe ons leven meer...


paperback | 256 pag. | € 22,95


Terug naar de Boeddha

Terug naar de Boeddha


een seculiere visie op de dharma
Stephen Batchelor

Stephen Batchelor staat als gerenommeerde auteur en leraar bekend om zijn seculiere benadering van het boeddhisme. Zijn nieuwe boek is de vrucht van vier decennia studie en beoefening in de tradities van het Tibetaans, zen- en theravada-boeddhisme.


Paperback | 352 pag. | € 24,95