Lente in je hart

Gouden Lijst
Verhalen en parabels uit Oost en West

Erich Kaniok


categorieën:   Dharma-Geschenk
isbn: 9789056702489
uitvoering: gebonden
aantal pagina's: 144
druk: 1
verschijningsdatum: 02 mrt 2012
status:  Leverbaar
prijs: € 14,75
prijs e-book: € 11,25
ledenprijs e-book: € 9,00

Lente is ontdooien – wat bevroren en star is, wordt zacht en begint te stromen. Lang gekoesterde overtuigingen smelten, vastgehouden gedachten, gestolde emoties lossen op. De lentezon in je hart kan je leven veranderen, kan krachten laten ontluiken die tot voor kort verborgen waren. Het stille licht van wijsheid en diepe intuïtie straalt in ieder mensenhart. Iedereen kent het verlangen naar warmte, naar licht. Het is hetzelfde verlangen dat in het voorjaar de natuur weer tot leven wekt. Alles in de natuur werkt dan samen om dit verlangen naar licht en zon te wekken en het ontkiemen en bloeien te stimuleren.
Met Lente in je hart verschijnt de langverwachte nieuwe bundel verhalen en parabels uit Oost & West van Erich Kaniok, inmiddels het vijfde deel van een zeer succesvolle reeks. De verhalen in dit boek stimuleren het universele verlangen naar licht en proberen starre overtuigingen en denkpatronen met zachte hand opzij te schuiven en het oude wolkendek open te breken voor de innerlijke zon. Een ideaal cadeauboekje!

NBD | Biblion 3 februari 2017

Bundel met ruim zestig verhalen en parabels uit Oost en West, heden en verleden, met gevarieerde lengte. Afkomstig uit verschillende spirituele culturen en geloofstradities. Thema: het verlangen naar licht wekken en vastgehouden overtuigingen en denkpatronen opzij schuiven - 'het oude wolkendek openbreken voor de innerlijke lentezon in je hart'. 

 

De samensteller koestert de overtuiging, dat ieder mens zich van binnenuit kan verwarmen door wijsheid en diepe intuïtie en aldus krachten kan doen ontluiken die wellicht eerder verborgen waren. Elk aangeboden verhaal bergt een variatie op die wijsheid in zich. 

 

Jammer genoeg ontbreken zowel verantwoording voor de gemakte keuzes als exacte bronvermeldingen, tenzij het noemen van tien uitgaven in een boekenlijstje als zodanig bedoeld is. Dit boek maakt deel uit van een serie soortgelijke verzamelingen. Vierkant boek.

Login of registreer om een recensie toe te voegen.