Zen Zien Tekenen


Inspiratieboek

Nelleke Metselaar


categorieën:   Zen / Kunst / Persoonlijke ontwikkeling / Mindfulness
isbn: 9789056703660
uitvoering: paperback met flappen
aantal pagina's: 156
druk: 1
verschijningsdatum: 15 mei 2017
status:  Leverbaar
prijs: € 24,95

Elke seconde van ons wakkere leven zijn we bezig met kijken. We kijken naar bomen, dieren, mensen, de wolken of het gezicht van onze geliefde. Maar zien we de dingen ook werkelijk? Hebben we gezien hoe dat blaadje zich ontvouwt? Hoe het gras zich buigt in de wind? Hoe het kind de wereld omarmt ? Waarin jouw gezicht verschilt van het mijne?

 

Dit boek is bedoeld om je al tekenend te leren zien. Alle heel gewone dagelijkse dingen worden bijzonder als je ze werkelijk gaat zien. Met een oog dat waarneemt, met een hand die danst en streelt op papier. Zo ontdek je de wereld en raak je in verbinding met alles wat je ziet.

 

Een potlood, een pennetje en papier is alles wat je daarbij nodig hebt. Dit boek geeft je inspiratie op je ontdekkingstocht; of je nu wel of niet denkt te ‘kunnen’ tekenen.

 

De tekeningen en oefeningen komen voort uit het ‘Zen Zien Tekenen’, een nieuwe (westerse) vorm van meditatie-in-actie die Frederick Franck ontwikkelde voor iedereen die werkelijk wil leren zien.

 

Het inspiratieboek bevat bijdragen van o.a.: Frederick Franck, Maria Adriaens, Leo van Vegchel, Lenie Otten, Nelleke Metselaar, Dick Verstegen en Nico Tydeman.

 

Lees hier de nieuwsbrief over het Zen Zien Tekenen – inspiratieboek…

Er zijn nog geen recensies geplaatst.

Login of registreer om een recensie toe te voegen.