U kunt met iDeal betalenmilindaplus verzendt via TNT

De kracht van één zijn met je ware zelf


Heel en verbind met je diepste kern

Niki Nelson


categorieën:   Spiritualiteit (algemeen) / Persoonlijke ontwikkeling
isbn: 9789060307830
uitvoering: paperback met full color illustraties
aantal pagina's: 256
druk: 1
verschijningsdatum: 05 jun 2024
status:  Leverbaar
prijs: € 34,95

Tijdens een turbulente en traumatische jeugd, gevolgd door een aantal misgelopen relaties waarbij ze leed onder verschillende vormen van misbruik, werd Niki geconfronteerd met mystieke ervaringen die haar lieten stilstaan bij de zin van het leven.

In De Kracht van één zijn met je Ware Zelf, haar eerste boek, brengt zij haar levenservaring en professionele ervaring als ontwikkelingsgerichte coach samen in een nieuwe holistische coaching methode die mensen begeleidt in het verbinden met hun Ware Zelf.

De essentie van Niki’s werk bestaat uit het begeleiden van mensen in hun zelfontwikkeling en spirituele groei. Door hun blik te verruimen maakt ze het hen gemakkelijker om hun belangrijkste uitdagingen te identificeren, zodat zij deze met vertrouwen kunnen aanpakken en een gelukkiger en gezonder leven kunnen leiden.

De Kracht van één zijn met je Ware Zelf is een gids voor heling die toegang geeft tot een bewust, gelukkig en overvloedig leven.

Het boek biedt een antwoord op existentiële vragen, een oplossing voor mensen met belemmerende vastzittende emoties en negatieve gedachtesystemen, en toont de weg naar bewustzijnsverruiming.

Er zijn nog geen recensies geplaatst.

Login of registreer om een recensie toe te voegen.