U kunt met iDeal betalenmilindaplus verzendt via TNT

informatie over bestellen

Een artikel zoeken
Rechtsboven (naast 'sitemap') bevindt zich een zoekveld. Daarmee kunt u een zoekopdracht uitvoeren. U kunt zoeken op auteursnamen, titels, isb-nummers en trefwoorden. De resultaten van uw zoekopdracht verschijnen als volgt: als eerste alle 'treffers' binnen de fondslijn waarin u zich op het moment van uw zoekopdracht bevindt (Asoka, Synthese of De Driehoek) en daaronder de resultaten binnen de overige Milinda-onderdelen. Op de pagina waarop uw zoekresultaten getoond worden kunt u een nieuwe zoekopdracht uitvoeren.

U kunt ook meer gericht zoeken onder de tab 'Boeken'. Daar kunt u kiezen uit een complete lijst met auteurs, titels en onderwerpen. De openingspagina van iedere fondslijn toont bovenaan de meest recent verschenen titels.

 


Bestellen bij Milinda Uitgevers

Het bestelproces verloopt via een aantal eenvoudige stappen.
Om te kunnen bestellen via de Milinda-website heeft u een account nodig. Selecteer een product dat u wenst te bestellen en klik op de knop 'bestellen'. U ziet dan de overzichtspagina van uw winkelwagen. Als u producten aan uw bestelling wilt toevoegen, klikt u op 'verder winkelen'. Als u uw product(en) verzameld heeft, klikt u op de knop 'volgende stap'. U kunt dan een account aanmaken door u als nieuwe klant aan te melden. Bij iedere volgende bestelling logt u in op uw account. U komt dan direct in uw persoonlijke omgeving.
Vervolgens selecteert u de gewenste betaalmethode (zie betaling hieronder). Door te klikken op de knop 'naar het overzicht', komt u op de laatste overzichtpagina. Hier ziet u uw bestelling, samen met het afleveradres en de gekozen betaalmethode. Controleert u goed of alles in orde is; op deze pagina kunt u nog wijzigingen doorvoeren. Om uw bestelling definitief te plaatsen klikt u op 'bestelling afronden'.

Bevestigende email
Als u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een email met daarin een bevestiging van uw bestelling.

Betaling:  direct online via iDeal;

LET OP: voor een juiste verwerking van uw betaling is het van belang dat u bij uw overschrijving het factuurnummer vermeld. Het factuurnummer vindt u op de factuur die u apart wordt opgestuurd.

Prijzen 
De prijzen van de boeken (incl. BTW) worden vermeld bij elke boekbeschrijving en bij elke bestelling. 

 

E-books
De e-books die u via deze site heeft besteld, kunt terugvinden bij uw orderhistorie en zijn hier opnieuw te downloaden.

Porto- en administratiekosten
De porto- en administratiekosten zijn voor verzendingen binnen Nederland € 2,95. Voor verzendingen naar Belgie wordt € 4,95 in rekening gebracht en voor bestellingen buiten Nederland en Belgie is de bijdrage in de porto- en administratiekosten € 7,-.

Bezorging
Milinda verstuurt uw bestelling via TNT Post. Waneer u voor 15.00 bestelt, streven wij ernaar dat uw bestelling de volgende dag bij u bezorgd wodt. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de bestelde artikelen kan uw bestelling binnen drie tot vier werkdagen worden bezorgd. 

Garantie
Milinda garandeert de kwaliteit van de boeken en overige producten die via onze website gekocht zijn. Wanneer er naar uw mening toch iets niet in orde is, dan kunt u de artikelen binnen 14 dagen in originele staat kosteloos retour sturen naar:

Milinda Uitgevers

p/a Printing Partners, afd. webretouren

Antwoordnummer 95
7000 VB Doetinchem

Na ontvangst zal u gratis een vervangend exemplaar worden toegezonden. U kunt ook een e-mail sturen aan de klantenservice: info@milinda-uitgevers.nl, of uw reactie via deze website versturen. 

Privacy
Om via de website te kunnen bestellen dient u zich bij Milinda als klant te registreren. U kunt uw bestelling niet afronden zonder in te loggen op uw account. De gegevens die u opgeeft bij uw bestelling worden centraal opgeslagen. Milinda gebruikt uw gegevens uitsluitend om uw bestellingen af te wikkelen.

10 of meer stuks van hetzelfde artikel
Wilt u 10 stuks of meer van hetzelfde artikel bestellen? Stuurt u dan een email naar info@milinda-uitgevers.nl met als onderwerp 'bestelling'. In veel gevallen komt u namelijk in aanmerking voor een aantrekkelijke korting.

Geen antwoord gevonden op uw vraag?
Stuurt u dan een email naar info@milinda.nl.

Contact
Milinda Uitgevers

Kerklaan 48
2912 CK Nieuwerkerk a/d IJssel