Familieopstellingen


Bert Hellingers systemische familietherapie

Nick Blaser


categorieën:   Psychologie / psychotherapie / Gezondheid / Persoonlijke ontwikkeling
isbn: 9789060307779
uitvoering: paperback
aantal pagina's: 168
druk: 9
verschijningsdatum: 03 jul 2023
status:  Leverbaar
prijs: € 22,95

Of wij willen of niet, wij zijn een deel van een familiesysteem. Veel problemen in relaties, huwelijk, op ons werk, maar ook lichamelijke ziektes, depressies, druggebruik en herhaaldelijke ongevallen kunnen door een onbewuste verstrengeling met onze familie veroorzaakt worden. Door identificatie en loyaliteit met het noodlot van een familielid plaatsen wij ons in een rol die niet de onze is. Wij doen dit uit liefde voor onze familie, voor onze ouders en grootouders. Wij geloven, door voor de ander te dragen, het verstoorde evenwicht in het familiesysteem te kunnen herstellen.
Met behulp van familieopstellingen kunnen deze verstrengelingen op een ontroerende en eenvoudige manier zichtbaar gemaakt worden. Door het zien van de werkelijkheid wordt onze ziel geraakt. Hierdoor verandert iets wezenlijks in ons. Wat voordien onmogelijk leek, wordt nu mogelijk; wij kunnen en mogen een zelfstandig leven leiden. Duizenden mensen hebben deze verandering aan den lijve ondervonden en zijn er zeer gelukkig mee.

 

Zie ook:https://www.ikgrensbewustzijn.nl/images/folders/2021-%20najaar%20Masterclass%20grenzen%20stellen%20met%20compassie.pdf

 

Er zijn nog geen recensies geplaatst.

Login of registreer om een recensie toe te voegen.