Tantra


Het geheim van de liefde

Jan den Boer, Caroline van Wijngaarden


categorieën:   Seksualiteit / Persoonlijke ontwikkeling
isbn: 9789060307823
uitvoering: Paperback met illustraties
aantal pagina's: 231
druk: 6
verschijningsdatum: 20 dec 2023
status:  Leverbaar
prijs: € 24,95

Jan den Boer schreef deze hierziene en aangevulde zesde druk samen met levenspartner Caroline van Wijngaarden. Het is de vrucht van 25 jaar trainingen, studie en onderzoek, waarbij theoretische inzichten praktisch werden getoetst en verfijnd.

Tantra gaat over een evenwichtig en liefdevol leven, niet over een dogmatische religieuze waarheid. Waarheid en liefde is in tantra een doorvoelde ervaring gebaseerd op een meditatieve praktijk in het dagelijkse leven.

Dit boek brengt oude boeddhistische tantrateksten, wetenschappelijke studies over de oorspronkelijke tantra en hedendaagse neo-tantrapublicaties bij elkaar, maar het is ook en vooral een praktisch oefenboek waarin de auteurs overtuigend verslag doen van hun persoonlijke ervaringen. Zij willen daarmee inspireren tot een open gesprek en onderzoek over de waarde, de kracht en de betekenis van tantra. Deze uitgave verbindt niet alleen regulier en alternatief, wetenschap en spiritualiteit, maar ook meditatie, liefde en extase. Op deze manier kan tantra bijdragen aan een liefdevolle wereld, waarin tegenstellingen overbrugd worden en mensen elkaar respectvol ontmoeten.

Er zijn nog geen recensies geplaatst.

Login of registreer om een recensie toe te voegen.