Met beide benen op de grond*


Herstel het contact met de aarde

Jennifer Hinton


categorieën:   Gezondheid / Spiritualiteit (algemeen) / Persoonlijke ontwikkeling
isbn: 9789060307359
uitvoering: paperback
aantal pagina's: 152
druk: 6
vertaler: Gerard Grasman
verschijningsdatum: 01 dec 2013
status:  Leverbaar
prijs: € 19,25

Als we het contact met de aarde verliezen, kunnen we overvallen worden door gevoelens van angst en twijfel. Onze gedachten springen van de hak op de tak zonder een duidelijke richting te vinden. De behoefte aan gronden wordt gevoed naarmate je je meer bezighoudt met spirituele activiteiten, bij sterke emotionele ervaringen of bij gevoelens van vervreemding van de maatschappij en je directe omgeving.

Gronden is het lichamelijk en geestelijk herstellen van het contact met de aarde. Dit boek is een aanrader voor iedereen die dit wil leren en zijn energie wil leren (her)kennen. Je hoeft geen chakra-expert te zijn om de grondingstechnieken te kunnen toepassen. De achtergrond, verschillende technieken en oefeningen die je zelf kunt toepassen, komen aan de orde: oefeningen voor iedere dag én voor in noodsituaties.

Jennifer Hinton, MA, studeerde culturele antropologie aan de Loyola Universiteit in Chicago en vervolgens Transpersonal Psychology aan de Naropa Universiteit in Boulder (Colorado, VS). Haar toepassing van transpersoonlijke methodologieën in het werk met cliënten is gebaseerd op circa 25 jaar ervaring met diverse stromingen zoals siddha-yoga, boeddhisme, sjamanisme en droomwerk.

Er zijn nog geen recensies geplaatst.

Login of registreer om een recensie toe te voegen.