Handboek sjamanisme


Daan van Kampenhout


categorieën:   Alternatieve geneeswijzen / Gezondheid / Dromen
isbn: 9789062290444
uitvoering: Paperback
aantal pagina's: 288
druk: 11
verschijningsdatum: 21 aug 2023
status:  Leverbaar
prijs: € 26,25

Traditionele sjamanen zeggen dat ieder mens een speciaal medicijn, een talent of een gift, in de wereld brengt. Iedereen heeft de taak en het recht om die persoonlijke kwaliteit tot ontwikkeling te brengen, en kan daarbij rekenen op steun van krachten uit de andere realiteiten. Sjamanisme beoefenen maakt je niet automatisch tot sjamaan, maar stelt in staat de steun te ontvangen en je plek in de wereld in te nemen.

In Het Handboek Sjamanisme worden de basistechnieken van het sjamanisme stap voor stap beschreven; het gebruik van de sjamanistische trance, communicatie met krachtdieren en spirithelpers, de reis naar de andere realiteiten, technieken om meer bewust te dromen en de principes van sjamanistische genezing. Ook wordt er veel aandacht besteed aan uitgebreide technische beschrijvingen voor het zelf maken van ratels, trommels en andere krachtvoorwerpen.

Daan van Kampenhout is de oprichter van het Institute for Shamanism and Ritual en geeft lezingen en trainingen over sjamanisme in binnen- en buitenland. Eerder schreef hij Rituelen - essentie, uitvoering en begeleiding. (Bres, 1993, uitverkocht)

Met meer dan honderd illustraties.

 

Handboek sjamanisme kwam aan bod in deze nieuwsbrief.

Er zijn nog geen recensies geplaatst.

Login of registreer om een recensie toe te voegen.