De Vijf Tibetanen


Vijf dynamische oefeningen voor gezondheid, energie en mentale kracht

Christopher S. Kilham


categorieën:   Alternatieve geneeswijzen / Gezondheid / Yoga
isbn: 9789060305423
uitvoering: Paperback met full colour illustraties
aantal pagina's: 80
druk: 5
vertaler: Annette Föster
verschijningsdatum: 01 jun 2009
eerste uitgave: The Five Tibetans- five dynamic exercises for health and energy and personal power
status:  Leverbaar
prijs: € 16,95

De Vijf Tibetanen is een bijzondere combinatie van yoga-oefeningen die afkomstig is uit de Himalaya. In het begin van vorige eeuw werden ze door een Britse legerofficier in het Westen geïntroduceerd.

De oefeningen blinken uit door eenvoud, maar hebben niettemin een uiterst vitaliserende werking op zowel de lichamelijke als de mentale conditie. Ze worden daarom ook wel 'de vijf verjongingsrituelen' genoemd.

 

De 'Vijf Tibetanen' zijn door hun eenvoud gemakkelijk te onthouden. Weet men hoe ze in elkaar zitten, dan vragen ze slechts enkele minuten per dag. Het resultaat van dit minimum aan tijd en inspanning liegt er echter niet om: een verbazingwekkende toename van de lichamelijke kracht en souplesse en van de mentale vermogens. Zelfs als men nooit eerder aan yoga deed, zal men snel de uitwerking op de fysieke en geestelijke energie ervaren. Bijvoorbeeld aan de vermindering van spierspanningen en stress, betere ademhaling en spijsvertering, goede bloedsomloop en diepe ontspanning.


Christopher S. Kilham geeft al meer dan twintig jaar cursussen yoga, meditatie en natuurlijke gezondheid. Hij schreef verscheidene artikelen en boeken over deze onderwerpen. Regelmatig verzorgt hij programma's voor radio en tv. Sinds 1978 leerde hij duizenden mensen die op zoek waren naar een gezondere levensstijl, 'De Vijf Tibetanen'.


HIERZIENE HERDRUK MET NIEUWE FULL COLOUR FOTO'S


De Vijf Tibetanen werd besproken in deze nieuwsbrief.

Er zijn nog geen recensies geplaatst.

Login of registreer om een recensie toe te voegen.