En nu… digitaal detoxen


doorklikken of afkicken

Bea Kalter


categorieën:   Reeksen / Persoonlijke ontwikkeling / Mindfulness / En Nu...
isbn: 9789060307526
uitvoering: paperback, geïllustreerd
aantal pagina's: 96
druk: 1
verschijningsdatum: 14 nov 2017
status:  Uitverkocht
prijs: € 11,25

Hoe moet dat eigenlijk, leven? Vaak doen we maar wat. Meestal werkt dat verrassend goed, soms pakt het wat minder fraai uit. Voor de momenten waarop je zin hebt in een gebruiksaanwijzing ‘leren-surfen-op-de-golven-van-het-leven’ is er de En nu…-reeks. Een reeks toegankelijke boekjes vol praktische mindfulness, humor, positieve psychologie, yoga en herkenbare verhalen van onbekende doch inspirerende mensen. Je hoeft er niet voor naar het klooster, En nu… biedt hulp in het dagelijkse, hectische leven, en is prima te lezen, ook voor niet-spirituelen.

 

En nu… digitaal detoxen. Piep! Bij elk leuk appje dat binnenkomt, maken we een verslavende shot dopamine aan. Is er niets aan de hand en kunnen we gewoon doorklikken, selfies blijven maken en altijd bereikbaar zijn? Of wordt het tijd voor een digitale detox die ons weer met beide benen in het echte, analoge leven neerzet? 

 

Hoe kunnen we een beetje gezond en mindful omgaan met alle apparaten om ons heen? Dit boek is een bezinnende reddinsboei tussen alle bits en bytes.

 

Er wordt gewerkt aan 12 En nu…-boekjes. Voor 2018 staan gepland:

En nu… mindful ouderschap

En nu… lekker slapen

Er zijn nog geen recensies geplaatst.

Login of registreer om een recensie toe te voegen.