Do-In (e-book plus downloads)

Gouden Lijst
Tao-yoga voor gezondheid en energie + download


isbn: 9789060307472
uitvoering: boek + downloads
aantal pagina's: 184
druk: 6
verschijningsdatum: 15 jul 2024
afspeeltijd: 80 minuten
status:  Leverbaar
prijs e-book: € 14,95
ledenprijs e-book: € 11,95

In een tijd waarin bijna iedereen het druk heeft en de lat hoog legt voor zichzelf is het de kunst om je gezond, rustig, ontspannen en in balans te voelen. Do-In is voortgekomen uit het taoïsme. Volgens deze filosofie is de wereld een eenheid waarin alles energie is, ook de mens. Deze energie is altijd in beweging.

 

Do-In is een effectieve vorm van yoga om vanuit je innerlijke kracht en rust in de hectische maatschappij te staan. Do-In, tao-yoga voor gezondheid en energie is een kennismaking met de principes van de oosterse geneeswijzen. Lilian Kluivers gaat in op de werking van de meridianen in combinatie met Do-In-oefeningen. De combinatie van inzicht en praktische programma’s voor de zelfbeoefening met strekkingen, zelfmassage en zelfacupressuur zijn voor iedereen geschikt. Do-In draagt bij aan meer energie en gezondheid, ongeacht ervaring of flexibiliteit.

 

Het boek is inclusief een praktische introductie op Do-In, twee oefenseries en een geleide meditatie van 80 minuten, Nederlands én Engels gesproken! Deze bestanden zijn gratis te downloaden met de actiecode die vermeld wordt op pagina 4 van het boek.


E-book = fixed layout epub


Do-In werd besproken in deze nieuwsbrief.

Er zijn nog geen recensies geplaatst.

Login of registreer om een recensie toe te voegen.