Snel Slim


De succesvolle afvalmethode

Leonard Hofstra


categorieën:   Gezondheid
isbn: 9789060307458
uitvoering: gebonden
aantal pagina's: 192
druk: 1
verschijningsdatum: 30 dec 2015
status:  Leverbaar
prijs: € 21,95
prijs e-book: € 14,99

SNEL SLIM, de succesvolle afvalmethode van cardioloog dr. Leonard Hofstra
is een boek dat veel verder gaat dan gezond eten en afslanken, het introduceert een volledig nieuwe kijk op gezond leven.

 

Mensen helpen en levens redden is altijd het doel van Leonard Hofstra geweest. Lang dacht hij dat een groot deel van de hart- en vaatziekten wordt veroorzaakt door genetische aanleg. Tot in 2004 uit wetenschappelijk onderzoek bleek dat deze ziektes juist vaak verband houden met een ongezonde levensstijl. Hofstra begon zich te realiseren dat hij de oplossing voor hart- en vaatziekten ergens anders moest gaan zoeken dan hij de afgelopen jaren had gedaan. Dit besef was de basis voor zijn Succesvolle Lifestyle Interventie Methode (SLIM).
Niet de zoveelste afvalmethode, maar een gezonde en bewuste lifestyle gericht op voeding, voldoende rust, minder stress en genoeg beweging. Wist je bijvoorbeeld dat kou heel goed voor je is? Of hoe luisteren naar Mozart of loungemuziek kan helpen om kilo’s kwijt te raken? SLIM is er voor iedereen. Want wie wil zich nu niet gezonder en energieker voelen?

Na een succesvolle carrière als cardioloog en wetenschapper in het Academisch Ziekenhuis Maastricht is dr. Leonard Hofstra nu als managing-cardioloog verbonden aan Cardiologie Centra Nederland. Hij is recent verkozen tot meest patiëntvriendelijke cardioloog van Nederland.

Er zijn nog geen recensies geplaatst.

Login of registreer om een recensie toe te voegen.