Beter zien zonder bril


Een beproefde methode voor het zelf behandelen van oogafwijkingen, gebaseerd op de idee?n van dr H.W. Bates

Jonathan Barnes


categorieën:   Alternatieve geneeswijzen / Gezondheid
isbn: 9789060306833
uitvoering: Paperback
aantal pagina's: 109
druk: 5
vertaler: Inge Soerjadi
verschijningsdatum: 20 feb 2024
eerste uitgave: Improve your eyesight - a guide to the Bates method
status:  Leverbaar
prijs: € 20,00

Wie wil er nu niet zonder bril (contactlenzen of laserbehandeling) scherp zien? De Amerikaanse oogchirurg dr. W.H. Bates heeft in 1919 in New York een door hem ontwikkelde methode gepubliceerd en tot op heden wordt deze wereldwijd toegepast. Bij ruim 75 % van de mensen die de Bates-methode toepassen, wordt het gezichtsvermogen veel beter en een deel van hen zal zonder bril scherp kunnen zien. Beter zien zonder bril, gebaseerd op de Bates-methode, geeft u op een eenvoudige, beknopte en praktische wijze instructies om uw gezichtsvermogen te verbeteren.

Er is geen specialistische kennis of ingewikkelde apparatuur voor nodig; alles wat u nodig heeft is dit boek. U vindt in het boek enkele goede testkaarten om uw ogen te testen en een aantal oefeningen waarmee u uw ogen veilig en op natuurlijke wijze kunt 'heropvoeden'. Als u dagelijks een halfuurtje uittrekt voor de oefeningen en een paar eenvoudige technieken leert inpassen in uw dagelijks leven, dan heeft u grote kans dat u voor een deel of zelfs volledig succes zult boeken. De Bates-methode helpt bij alle veelvoorkomende afwijkingen van het gezichtsvermogen: bijziendheid, verziendheid, astigmatisme en ouderdomsverziendheid. Duizenden mensen die de methode hebben toegepast, onder wie de auteur, zijn van hun bril verlost. U kunt daar ook bij horen. Onthoud dat de techniek geen kwaad kan voor uw ogen; hij is volkomen veilig.

 

Beter zien zonder bril kwam aan bod in deze nieuwsbrief.

 

Jonathan Barnes heeft biologische wetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Sussex en besloot dit boek te schrijven omdat hij vond dat eerdere methoden moeilijk te volgen of lastig in te passen waren in het dagelijks leven. Waar wacht u nog op? Want nogmaals, u heeft niets te verliezen, behalve uw bril!

Er zijn nog geen recensies geplaatst.

Login of registreer om een recensie toe te voegen.