De darmreiniging volgens Dr. F.X. Mayr


De manier om uw darm te ontslakken, ontgiften en ontzuren

Erich Rauch


categorieën:   Alternatieve gezondheid / Gezondheid
isbn: 9789060306611
uitvoering: Paperback
aantal pagina's: 128
druk: 7
verschijningsdatum: 19 Dec 2022
eerste uitgave: Die Darmreinigung nach Dr. med. F.X. Mayr (42e)
status:  Uitverkocht
prijs: € 19,95

Spijsverteringsklachten, hoofdpijn, maar ook een slappe huid of een ongezonde uitstraling kunnen te maken hebben met onvoldoende darmactiviteit. Hieraan valt veel te doen. Ontslak effectief darm en organisme volgens de oorspronkelijke methode van dr. F.X. Mayr. Dit helpt een zwakke spijsvertering weer in conditie te brengen en verborgen oorzaken van diverse klachten op holistische wijze te verhelpen. In dit boek leest u:

 

– alles over de verschillende darmreinigingskuren

– welke van de kuren het beste voor u is

– over het verloop van de behandeling

– hoe u het genezingsproces van uw darmen kunt ondersteunen.

 

Tot slot krijgt u uitgebreide voedingsadviezen die u voor altijd ter harte kunt nemen om uw hernieuwde gezondheid te behouden. De voedingsregels van dr. Mayr bevorderen een optimale gezondheid met een algemeen lichamelijk en psychisch welzijn; dit uit zich onder andere in een vitaal en gezond lichaam.

 

Dr. Erich Rauch die zijn medische opleiding kreeg bij de internationaal bekende vastenarts dr. F.X. Mayr, begeleidde meer dan 35.000 Mayr-kuren en was de medische directeur van een groot gezondheidscentrum. Hij richtte de Internationale Gesellschaft van Mayr-artsen op en zette zich in voor de verbreiding van de Mayr-leer en -artsenopleiding.

NBD | Biblion 15 June 2010

Veel civilisatieziekten, zoals darmziekten, hoofdpijn, allergie enz. vinden hun oorzaak in de onjuiste voedingsgewoonten. Erich Rauch heeft als leerling van onderzoekdokter Mayr de door deze arts ontwikkelde therapie verder uitgewerkt en onderwijst deze aan artsen en studenten. De auteur behandelt de vele facetten van de Mayrkuur zeer duidelijk en uitgebreid. Hij geeft ook raakvlakken aan met de vele andere toepassingsmogelijkheden van de natuurgeneeskunde.

 

De informatie is niet bedoeld om zelf zonder begeleiding te experimenteren, maar geeft aan zowel de patient als de therapeut goede achtergrondinformatie bij het kennismaken met deze methode. In dit boek wordt aangegeven waar de problemen kunnen liggen bij het niet goed functioneren; er wordt speciale aandacht besteed aan de uitvoering van vastenkuren, darmspoelingen, gezonde voeding en-leefwijze met twintig praktijkvoorbeelden.

 

Tot slot is een literatuurlijst opgenomen, alsmede een vermelding van het secretariaatsadres van het Mayrartsen gezelschap.

Login of registreer om een recensie toe te voegen.