evenementen

Regelmatig organiseert uitgeverij De Driehoek, zelfstandig of in samenwerking met andere organisaties, themabijeenkomsten, lezingen en boekpresentaties. Een overzicht van de komende activiteiten:

 

De nieuwe zesdaagse training Werken met ik-grenzen start op 9 november 2018

 

Er is nog ruimte in de zesdaagse training: Werken met Ik-grenzen van dr. Nick Blaser. Een training voor professionals die hun werken met cliënten willen verdiepen vanuit het werken met psychologische grenzen. 

 

Dat we grenzen hebben, dat ervaren we. We zeggen dan dat er over onze grens gegaan is of dat we zelf over onze grens gegaan zijn.  De beleving en de begrenzing van onze psychische-ik-ruimte speelt een belangrijke rol in ons leven en in onze onderlinge relaties. De kwaliteit van onze psychische grens beïnvloedt ons dagelijks geluk. Aan de hand van een eenvoudig ruimtelijk model wat door psychiater en psychotherapeut dr. Nick Blaser is ontwikkeld leren deelnemers analyseren en werken met de psychische ik-ruimte.

 

Deze masterclass bestaat uit 2 maal een driedaagse module. In de eerste drie dagen van de training maak je kennis met de visie en werkwijze van Nick Blaser. Aan de hand van een ruimtelijk model wat door Nick de 3-dimensionale grensvisualisatie wordt genoemd (3-DGV) leren de deelnemers grensthema’s analyseren en werken met de begrenzing van de psychische ik-ruimte. Tijdens de de tweede driedaagse wordt ingezoomd op het werken met gevoelens. We leren met het ruimtelijke aandachtsmodel (interpersonal attention management) afweer-mechanismen nog beter begrijpen en ermee werken. 

 

De trainingsdagen

9,10 & 11 november 2018

1,2 & 3 februari 2019

De training wordt in het Nederlands gegeven.

Ook oud deelnemers die de training willen herhalen zijn welkom. Zij betalen een gereduceerd tarief.

Accreditatie

De training is geaccrediteerd door:

SKB voor 84 studiepunten.

SRVB voor 26 studiepunten.

LVPW voor 30 PE-punten

 Locatie

Kosten:

€ 995,- ex Btw.

Inclusief koffie, thee en uitgebreid lunchbuffet. 

 

Opgave:

Centrum voor toegepast ik-grensbewustzijn Nederland: 06-22205257

Informatie over Nick Blaser en zijn werk: www.ikgrensbewustzijn.nl of www.horizologie.ch